Iris by Goo Goo Dolls

And I’d give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You’re the closest to heaven that I’ll ever be
And I don’t want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Cause sooner or later it’s over
I just don’t want to miss you tonight

And I don’t want the world to see me
Cause I don’t think that they’d understand
When everything’s made to be broken
I just want you to know who I am

And you can’t fight the tears that ain’t coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know your alive

And I don’t want the world to see me
Cause I don’t think that they’d understand
When everything’s made to be broken
I just want you to know who I am

Pertama kali denger lagu ini di film City of Angels. Film paling romantis dan paling sedih yang gw tonton saat itu. Bagaimana mencintai tapi tidak mampu memiliki dan merasakan. Ingin menyentuh, ingin memeluk, ingin menghibur dan mencintai tapi tak bisa. Tak ingin seluruh dunia tahu asalkan sang Juliet tahu, keabadian pun dikorbankan. Betapa besar cinta sang Romeo.

Note: cari info kiri-kanan kenapa song titlenya Iris, jawabannya cuma :  But John said he just thought Iris was a nice name so he chose it for the title., kalau gw terjemahin pake bahasa gw mah : Gw pusing kasih judul, iseng aja gw namain Iris!!.. 😀

4 thoughts on “Iris by Goo Goo Dolls

  1. yul, kalo film yang critanya saling mencintai tapi ga bisa memiliki (bahasa gw mirip lirik lagu cengen ya hehehe), coba intip Tempting Heart, yg maen Takeshi Kaneshiro ama Gigi Leung. Salah satu favorit gw. Btw, gw kira tuh lagu buat cewe yang nama nya Iris…hihi

    1. Tau deh yg ngefans ama Takeshi.. haha. Film lama yah, laki gw blm pernah denger. ntar dh kalo ketemu. gw jg ga gitu nonton film mandarin sih kecuali yg maen di Celestial 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *